Wednesday, June 22, 2011

Alahai~ jom belajar 'Simple magic trick'.


Silap mata. Satu permainan yang menggabungkan kecekapan tangan dan kepandaian korang dlm penyampaian. Okeh!, ni aku ada satu trick mudah(aku rasa paling mudah) untuk korang yang berminat utk menceburi or mempelajari teknik silap mata ni. So lepas ni boleh la korang persembahkan  depan family dan kengkawan korang^^.

See this video~


amacam? kacang goreng je kan? patut la harry potter boleh femes. Bukan nya susah mana pon =.='
credit to Fakhri Musa~

p/s: mastika mencari logika tu mcm x logik je =.='


kalau trick ni membantu anda utk melakukan persembahan magik, sila klik 'like' dibawah ye^^

4 comments:

Red said...

terbaek doh. haha XD

hyemynameisrasyid said...

@red:
simple kan? hehe

AL AZRUL said...

haha....dua2 bdak ni mmg pndai wat magik... bleh jdi plakon nih..haha

hyemynameisrasyid said...

@azrol:
haha.,magik sememangnya simple.,kalau x xkn org cm harry potter tu boleh buat.,-.-'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...