Sunday, June 26, 2011

Alahai~ wanita boleh 'scan' lelaki gay?

-CR tak gay ok!-

Sekiranya seorang wanita cakap camni, "Aku boleh scan lelaki gay dengan hanya usha dia je", dan yes, statement tersebut sememangnya betol dan bukan statement membabi buta. Ini yang aku baca dari sebuah akbar tempatan, Harakah Kosmo!.


Se'grup' saintis dari University Toronto,kat area Kanada keluarkan statement diorang bahawa, wanita memiliki naluri yang berfungsi seperti 'radar gay' untuk bantu diorang mengecam lelaki homoseks dengan hanya memandang wajah lelaki tu je. Ha, hebat bukan?dan, kebolehan men'scan' ini menjadi lebih hebat dan tepat apabila wanita berada dalam fasa subur dan teruja untuk melakukan hubungan intim.
Statement berani dan unik itu dikeluar berdasarkan tiga eksperimen diorang yang melibatkan 40 wanita yang mana wanita-wanita tersebut diberikan gambo 80 lelaki mengandungi ekspresi wajah yang sama. Kiranya takde yang buat muka 'duck face', muka macho, muka 'epic' mahupon muka gay.

Then, para saintis tu mendapati wanita-wanita tu dapat mengecam lelaki gay dan bukan gay dalam gambar-gambar itu. Pretty cool huh?

Taiko kepada saintis-saintis berkenaan, Profesor Nicholas Rule berkata, "ehem, ar.. actly, kebolehan semula jadi wanita dalam kajian kitorang ni, didorong keinginan mereka untuk mencari pasangan dan memiliki anak, ha,sebab tu la diorang boleh 'scan' lelaki yg gay dan lelaki yg normal, ehehehehe(ketawa riak)".
selepas selesai ketawa, taiko itu menyambung "tapi, naluri wanita ni tak ketara apabila dia diminta untuk mengecam kecenderungan seks wanita lain," katanya yang mengeluarkan statement baru tanpa perlu ditanya.

Sumber asal- KOSMO!

p/s: aku tau sapa yang boleh scan orang hipokrit. ^^


kalau info diatas memberi anda ilmu yg baru, klik la 'like' button ni supaya dapat kongsi ngan member lain, jangan kedekut ilmu, tak baik ^^

12 comments:

Red said...

bahaya bahaya ==" . WAIT! aku bukan gay! koh koh koh XD

hyemynameisrasyid said...

@red:
hahaha,bahaya bagi yang gay je wei.,
haish.,aku sangsi ngan ko nih,.hehe~

Red said...

siot kau. haha XD

ghab van hal said...

x perlu scan. saya bukan gay..kekekekekeke

hyemynameisrasyid said...

@red: hehe.,gurau je bro^^

hyemynameisrasyid said...

@ghab van hal:
hehe.,bgus.,anda berkeyakinan tggi dgn citarasa anda^^

.m y z. said...

cukup2 lah gay yang dah bersepah kat malaysia ni. jangan ditambah lagi makhluk yang dilaknat Allah. naudzubillah..

hyemynameisrasyid said...

@m y z;
yezza.,nabi xngaku umat oo.,^^

ika said...

terer gk ye pmpuan..

hyemynameisrasyid said...

@ika:
of kos.,di sebalik kejayaan lelaki, ada seorang wanita dibelakangnya.,^^

~syue syada~ said...

haha... awok tu cane pulak? sat nak scan..haha

hyemynameisrasyid said...

@syue:
heh.,boleh,.xtakot sbb saya normal.,^^
tp kalau pen'scan' syue xbetol, kang xpasal2 saya jadi sonsang~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...