Friday, June 3, 2011

Alahai~ Jujai dan Bapak.


Satu hari yang bosan, Jujai bertanya kepada bapaknya... 


Jujai: pak, betul ke make love tu best? 

Bapak: haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu! 

Jujai: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best? 

Bapak: kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best? 

Jujai: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa? 

Bapak: kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu... kamu suka tak?! 

Jujai: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan? 

Bapak: kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?! 

Jujai: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom? 

Bapak: kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?! 

Jujai: waaahhh... bapak ni pandailah!~
p/s: watehel punya bapak, pandai double meaning =P

2 comments:

Cite sket said...

hahahaha..lawak yg agak lucah..

hyemynameisrasyid said...

@cite sket:
hehe.,agak la.,jujai kot.,
btw, thanks sbb baca and follow my blog k.,slalu2 la datang.,janji akn hidangkan santapan sedap2 je ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...