Wednesday, June 15, 2011

Alahai~ "prank" ice cream yang melampau.(18sx)

video ni prank kat negara mat salleh.,
diorang punya ke rileks kan tu, sampai boleh prank orang sampai tahap ni. Kalau kat negara kita nak buat camni jangan mimpi la. Yela, kita ada adat dan budaya. Dan disitu jugak la terletaknya maruah kita. Bukan pada pengakuan "takde dara" dalam blog. ups^^

ok lah, apa-apa pon, layan video kat bawah ni~


-pergh, ice cream ni memang terbaik-

p/s: tak cukup 18sx ke? bagi aku ni dh cukup 18 la untuk diletak ke blog ni.,hehehe~


8 comments:

puteri ain said...

sedap pulak tengok ice cream tu . hehe

puteri ain said...

sedap pulak tengok ice cream tu . hehe

hyemynameisrasyid said...

@put:
hush.,smpai dua komen.,hehe

Red said...

thumbs up, bro!!!! XD

hyemynameisrasyid said...

@Red:
hehe.,thanks taiko!

~syue~ said...

=.='

aiskrim tu dapnyeee~

hyemynameisrasyid said...

@syue:
yg bawah tu kalau tengok time bulan puasa,.pergh~!

hyemynameisrasyid said...

the truth is.,komen berdasarkan gambar -.-'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...