Sunday, June 19, 2011

Alahai~ Video 'Prank' sempena hari bapa.

video ni di share oleh Shakir wahid dari page Alahai~
cuba la korang tengok video ni. Kelakar pon ada jugak. Mamat ni main redah je. Kalau boleh semua lelaki dia nak panggil bapak.




happy father's day
Kepada bapak-bapak seluruh Malaysia dan seluruh dunia. Terutamanya kepada bapak aku sendiri.
SELAMAT HARI BAPAK~

p/s: KASIH ibu membawa ke syurga, kasih bapa sepanjang masa. Dan 'nur kasih' saya yang punya~


10 comments:

AL AZRUL said...

selamat hai bapa buat Rased...
p/s, bila ang nk bertunang nih??? haha

hyemynameisrasyid said...

@azroooll
hahaha.,ok2.,aku terima tu.,terima kasih.,
em.,bertunang.,aku dh kawin dh pon cik ala oii~~~~

Mr.Thinker@Ali said...

awesome video..!!! AKu suka video yg ko share neh. >.<

hyemynameisrasyid said...

@mr thinker
hehe.,thanks yaw~

Mr.Thinker@Ali said...

welcome yo! Hehehe. giler lucu aku tgok. Hahaha..!!

hyemynameisrasyid said...

@mr thinker:
itu la pasal.,main redah je.,semua org dia nk pggil bapak

Mr.Thinker@Ali said...

Hahaha. redah satu hal. kalau org x layan, cepat2 dia buat2 nangis. gile lucu. DAD~~~

hyemynameisrasyid said...

@mr thinker:
pandai belakon.,tp serius cakap.,nk try la buat kt malaysia.,nk tgok reaksi org mlaysia ni.,sama ada nk ckp kita gila or, perihatin sket.,hehe

Mr.Thinker@Ali said...

Aku rasa x lama, dalam 10 minit sampai dah org2 dari hospital sakit mental dtg tangkap. !st ayat yg akan dengar: gile ke apa ni? Hahaha.

hyemynameisrasyid said...

@mr thinker:
hehe.,yezza,, tu komfem.,
nk mnx hug tp penampor yg dapat.,
bukan stakat penampor, tp penampor penampor penampor~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...