Wednesday, July 13, 2011

Alahai~ Wordless wednesday 4

ular yg perasan dirinya kuceng~
p/s: gosok jgn tak gosok~

21 comments:

GKA said...

silap-silap ko trus di buatnya

ZIPPO MILLER said...

bile budak ni besar jangan la terserempak dengan dia...Habis kita di "BERSIH"kan hehehehhe

iMBobo said...

hebat budak ni mandi dgn ular!

Ums Niza said...

hebatnya...silap2 haribulan...budak tu ditelan oleh ular tu

Red said...

Terganas. Terbaik. Terganas. Terbaik. Terganas. Terbaik.

hyemynameisrasyid said...

@GKA:
hehe.,ula yg perasan dirinya kuceng ni~

hyemynameisrasyid said...

@zippo:
haha.,mendalam mksud tu.,
ye la.,kecik2 dh blaja bersihkn bnda yg bahaya utk dibersihkan.,dh besar xtau la.,

hyemynameisrasyid said...

iMBobo:
budah ni hero~

hyemynameisrasyid said...

@Ums Niza:
itu le pasal .,igt binatang peliharaan ke apa.,mne la mak bapak dia.,

hyemynameisrasyid said...

@red:
haha.,bdk ni terbaik. ular tu terganas.,
this the best bro~

cikgu Nunna said...

mcm gud2 je bdk ni kn..hahahaha

Ahmad Haziq Azlan said...

sesi pemBERSIHan badan ular

hyemynameisrasyid said...

@cikgu nunna:
hehe.,ntah la.,yg tahunya dia semat~

hyemynameisrasyid said...

@Ahmad Haziq Azlan:
haha.,bersih..bersih..dan bersih~

ZIPPO MILLER said...

wakakak...tu la tu...tapi sempoi jek die gosok ular tu...ye la..budak2 lagi kan...kalo die tau ular tu leh mematahkan tulang mungkin die tak pegang n Gosok mcm kuali

hyemynameisrasyid said...

@zippo:
mak bapak jenis cool.,haha

Aina said...

elleh ular dah mampos buleh arr budak tu buat toys.alahai tipoo ni..hihi :P

apekah jenis mak bapak bg anak maen dgn ular.kalau ditelannya,nyesal tak sudah:(

hyemynameisrasyid said...

@kak aina;
hehe.,tp kan, kalau kita pon, wlaupon ular tu dh mampus, still geli geleman oo.,hehe

itu le pasal.,ntah la.,

~syue syada~ said...

pehh..nak try gak r mcm budak tu. -.-

hyemynameisrasyid said...

@~syue syada~:
haha.,jgn.,kang xpasal2 kene kokak~

Haziq Yaacob said...

Adoi...lemah lutut aku bila tgk ular..haihhhh...

http://kuatmerayau.blogspot.com/
http://adoradona.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...