Wednesday, July 27, 2011

Alahai~ Wordless wednesday 5

1st of all, sori kepada semua yang komen ke blog ni sbb aku tak berpeluang nak membalas lagi. Aku takde internet memandang kan aku tengah praktikal di subang. Duduk rumah sewa, so online kat mamak je la. Nak update pon jarang-jarang. Sori sesangat. Blogwalking pon tak berpeluang lagi. Tapi kalau aku balik cuti nanti, aku akan jenguk semula blog2 korang yang datang sini ye.....^^


p/s: thanks kepada yang masih masuk ke blog ni walaupon takde entry baru ^^
kepada yang follow, nanti aku follow korang balik ye~

14 comments:

puteri ain said...

kereta sekerat . hehe

Red said...

patutlah lme gila x on9

sakura_sue said...

oh, no wonder..x pe x pe.hee
kereta jdi meja! smart gila!

si para para said...

ada jugak ke macam ni..hehe nice pic

ZIPPO MILLER said...

x pe alahai... x pe...ingat kan dah Stop blogging...kih kih kih..take ur time Bro...

Bella Azam ♥ said...

take care <3

hyemynameisrasyid said...

@put:
half cut~

hyemynameisrasyid said...

@red:
yezza.,xde internet.,jadi org asli la kejap aku.,hehe~

hyemynameisrasyid said...

@sakura_sue:
^^.,thanks.,
masa yg ada ni akan diguna utk mengupdate dan melawat rakan2.,^^

hyemynameisrasyid said...

@ si para para:
hehe,.ada.,thanks yaw~

hyemynameisrasyid said...

@zippo:
hehe.,xla.,xstop lagi.,okeh.,thanks dude~

hyemynameisrasyid said...

@nbla:
thnks nabila~ ^^
take care too~

selalu ada perasaan ada rasa said...

:)

hyemynameisrasyid said...

@sapar:
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...