Saturday, July 2, 2011

Alahai~ Ter...Pelanjat Boboi (review for segment zippo)


1st of all, sorry la cik Zippo sebab tambah tagline 'Alahai~' kat tajuk entry tu.,dah terbiasa la. hehe
Orait, ini adalah antara blog list yang join segment "senyum..tak perlu kata apa-apa".

-play lagu nih sambil baca, feel sket-

jom aku kongsi sket ngan korang gambar-gambar senyum diorang kat bawah ni. ^^


-cute, dan bakal jadi lelaki yg kacak ni.,hehe^^-

-senyuman ikhlas dari hati^^-

-amik ko, ini memang senyuman paling tak perlu kata apa-apa,hehe^^-

-senyuman seorang bayi yang sedang mimpi indah rasenya,.hehe^^-

-yaa, ini senyuman paling puaka,.ha, bukan setakat tak perlu kata apa-apa, malah tak terkata apa-apa^^-
dan blog ni banyak info best-best.. begitu jugak kepada blog yang lain^^

p/s: sori la kalau aku tab gambar kakak-kakak or adik-adik ni tanpa meminta izin. Jangan saman ye^^


10 comments:

ZIPPO MILLER said...

wahh..menarik gile entri ni...good good..anda secara rasminye berada didalam bLog list kih kih kih..sbenarnye dah 3 hari letak dah

Aina said...

Alahai...terbaek lah dik.tak jadi nak saman ko rashid.

hehe nak senyum je lepas ni...alahai..

*apsal masuk sini mesti kena sampuk dgn 'alahai'

Cik Meyo said...

haha. it's okay. thanks dude. nice to meet you :D

Siti Zaleha said...

HAHAHA, senyum sampai lebam !

nelly said...

tersenyum nelly baca .hehhee

hyemynameisrasyid said...

@zippo:
ohh ye ke.,hehe
thanks a lot mr zippo~
^^

hyemynameisrasyid said...

@Aina:
huh.thanks.,selamat la xkene saman.,hehe
haa.,anda dh dijangkiti wabak 'alahai~'
kene la slalu datang sini.,kalau x nnt makin parah.,ceywah.,thanks anyway^^

hyemynameisrasyid said...

@cik meyo:
hoho.,nice to meet u to^^

hyemynameisrasyid said...

@ct zaleha:
senyum dan takperlu kata apa-apa.,^^

hyemynameisrasyid said...

@nelly:
thanks.,ni senyuman utk anda., ^^
hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...