Saturday, July 9, 2011

Alahai~ Aksi polis trafik luar negara

mungkin ramai yang dah pernah tengok video nih, tapi takpe la. Aku post kan je kat sini sebab polis ni semat sangat. hehe

anyway video ni di share oleh Syakir wahid melalui page Alahai~ on fesbuk
enjoy video kat bawah ni~

kalau polis diorang dah camni, korang bleh bayang la mat rempit diorang cmne.,hehe
btw, diorang ada mat rempit ke?

p/s: jom merempit ke surau, dapatkan saf hadapan. itu lebih baik~

6 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Alahai. Macam2 sudah. Kalau berlaku kt Malaysia macam mna agak2? ^^

hyemynameisrasyid said...

@Mr.Thinker@Ali:
ush.,lajunya komen,.baru je post.,xsempat touch up lagi.,hehe
em.,insyaAllah.,polis kt negara kita bagus2^^
kalau x xmerasa la kita utk hidup senang dan aman cn skang nih.,

Mr.Thinker@Ali said...

Hahaha. Tgok kat google reader, tbe2 ada je latest update. Tu yg terjah terus. LOL! Betul tu. Kalau polis Malysia macam tu, sure haru biru negara kita nie. ^^

ZIPPO MILLER said...

wakakak, best bro...betul tu, Polis Malaysia terbaik, kalo x, tah ape la jadi kat kite skung ni, hurm

hyemynameisrasyid said...

@Mr.Thinker@Ali:
ouh.,hehe,.lagipon kn Mr.Thinker ni pongomen yg tegar.,
kalau polis malaysia cmtu.,mat rempit akan tercabar.,surely~ hehe

hyemynameisrasyid said...

@ZIPPO MILLER:
yezza.,kte lupakan hal segelintir polis yg amik rasuah tu kn.,xkn kerana lalat bertelur sikit kat atas lauk kenduri sekawah, kita nak buang sekawah lauk tu kan? hehe
pepatah mana aku cilok ntah.,hehe

xdela.,the point is, kita msti pandang jasa baik diorang berbanding perangai segelintir yg memburukkan nama diorang.,sbb kalau sehari polis kat seluruh malaysia ni cuti.,habis la malaysia.,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...