Saturday, July 30, 2011

Alahai~ Robin hood vs Zorro. Sapa menang?


Once upon a time, ada satu pertandingan untuk orang ramai bg tujuan men'show off' kehebatan masing masing menggunakan senjata. Selepas selesai saringan dan peringkat kalah mati, ada la 2 peserta yang dapat masuk akhir. Diorang adalah Zorro ngan Robin Hood. So, diorang pun masuk le ke dalam hutan untuk berjalan jalan sambil mencari idea untuk final pertandingan tu. Sedang berjalan jalan, diorang pon  terjumpa seorang perempuan dari kaum orang asli yang sungguh cantik. Awek orang asli la kiranya.


Diorang sepakat untuk bertarung dan siapa yang menang akan dapat awek tu. So, diorang pon memanggil awek tersebut dan meletakkan sebiji epal di atas kepala awek tu. Then, Zorro pon startkan pertandingan. Dia bergerak sejauh 50 meter dari awek tu dan membaling PEDANG nya kearah epal diatas kepala awek tu. Zuuupppp, terbelah dua epal tu. Perhgggg, dengan bangganye, si Zorro jerit…
“I AM ZORRO… ..”

Kemudian giliran Robin Hood plak. Dia mengambil jarak 100 meter. Kemudian menggunakan ANAK PANAH nye. Zuuupppp, terbelah dua epal yg baru diletak atas kepala awek orang asli tu. Dengan lagak hensem… . si Robin Hood kata…
“I AM ROBIN HOOD…

Sedang diorang bertarung, lalu la seorang penduduk lelaki orang asli disitu. Dia merasa tercabar kerana dengan senang lenang nye pompuan kaum dia nak kena kawin ngan orang luar. So, atas rasa tanggungjawab, mamat asli tu pun masuk pertandingan tu jugak. Dengan menggunakan SUMPIT dan jarak 150 meter(tak nak kalah), kini giliran orang asli tu plak. ZZZZUUUUUPPPPP… … … … .!!!! PPRRAAPP.
Kena kepala pompuan tu dan mati. Dengan selamba orang asli tu kata…
“I AM SORRY… .!!”

Setel...Tiga-tiga orang tak dapat.

p/s: jangan perdagangkan kaum wanita dengan sesuatu.

8 comments:

ZIPPO MILLER said...

waaa...wakakkaka lawak siak..I'am sorry..cis aku gelak sampai batuk

hyemynameisrasyid said...

@zippo:
haha.,ko gelak sebab cerita or sebab teringatkan amir nih~

puteri ain said...

cerita robin hood ni dlu femes gila kut . hehe

hyemynameisrasyid said...

@put:
yezza.,zaman kecik2.,
zaman polis naik keta pakai helmet~

sakura_sue said...

hahah sengal ubi..ceit.

hyemynameisrasyid said...

@ sakura_sue:
hehe.,^^

selalu ada perasaan ada rasa said...

sengal...

hyemynameisrasyid said...

@sapar:
ramai yg terasa sengal2 badan bila baca kisah ni.,hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...