Thursday, July 7, 2011

Alahai~ modified vespa di india


Kepada korang yang pakai vespa, sememangnya korang dah tau yang india merupakan antara negara yang banyak jual sparepart vespa disamping murah. Vespa-vespa kat sana jugak banyak yang lebih 'rare' banding kat Malaysia nih. 
Tapi bukan itu topik yang aku nak share kali ni, tapi nak share pasal modifikasi sebuah vespa di india, bukan sekadar kenderaan dan pengangkutan di jalan raya.
lihat video di bawah ni~



p/s: kenapa la insuran vespa kat malaysia ni mahal.,? malas pulak nak renew road tax =.='
 credit to syakir~

4 comments:

irwan miswan said...

fuhhhhh memang rare la...perghhhh kreatif2...terbukti enjin vespa ni lasak hehee...mintak izin share video ni

hyemynameisrasyid said...

@irwan miswan:
yezza.,enjin vespa ni mmg lasak sesangat.,kata org, kalau ditanam dalam tanah selama berpuluh-puluh tahun pon, di gali balik,then cuci2 sket.,repair sket.,boleh pakai elok lagi.hehe
ohh.,sila kan.,no hal la.,ambik je.

ghab van hal said...

jimat tenaga. boleh pakai jugak kepala otak diorang ni kan?kekeke...

hyemynameisrasyid said...

@ghab van hal:
hehe,.,lain mcm je ayt tu.,
diorg kretif kot.,tebus guna barang je,xpyh create yg baru.,ini baru bijak.,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...