Tuesday, July 12, 2011

Alahai~ Cara tumpaskan penjenayah dengan cool


Apa cara paling cool yang korang pernah lihat dalam menumpaskan penjenayah? Adakah dengan adegan tembak menembak or tumbuk menumbuk antara hero dengan penjenayah? 
Dalam banyak-banyak cara yang aku tengok, aku rasa cara ni paling mudah, cepat, cool, macho dan efficient...

jom tengok video kat bawah ni~

tumpaskan peragut dengan macho dan bergaya. Lantas korang akan dipandang macho oleh para gadis.


tumpaskan penjenayah bersenjata pistol dengan tenang dan tersendiri. Korang akan dipandang sebagai penyelamat dlm masyarakat

Bunyi effect dalam citer ni semuanya sama macam dalam game pinball dlm window 98 ngan me dulu. Korang perasan tak?

p/s: Jangan lakukan jenayah kerana ianya salah disisi Agama mahupon undang-undang~

14 comments:

ZIPPO MILLER said...

ooo...filem2 ni banyak sound kesan2 khas,, angkat jari pun ade bunyi tau zas zas hehehhe

Taufan Bin Ribut said...

hahaha..tak leh blah wey entri n ^_^


Entri terkini : Bro,gua pon pakai p1 wimax gak lah!
Entri sebelum :Aku vs Camera dan korang yang gile camera
Watch my video songs ^_^

Ums Niza said...

wah..nice blog...mesra alam orang kata...apapun saya dah follow kamu...salam perkenalan daripada saya

sakura_sue said...

file industan n tamil, aksi mesti lebihh.hee

Cik Purple Pinkypuff said...

Alahai..hihihi~~ KLIK dan KOMEN entri INI..:)
thanks!:)

hyemynameisrasyid said...

@zippo:
tau xpe.,bunyi edit gila.,tumbuk sekali bergaung2~

hyemynameisrasyid said...

@Taufan Bin Ribut:
^^

hyemynameisrasyid said...

@Ums Niza:
ohh thnks.. jemput lah baca2 slalu ye~

hyemynameisrasyid said...

@sakura_sue:
baru menarik kan.,tombok sekali ber dushum-dushum bunyinya~

hyemynameisrasyid said...

@Cik Purple Pinkypuff:
ur welcome~

ika said...

hahhaa..tembak je la...

hyemynameisrasyid said...

@ika:
tumpaskn pnjenayah tnpa guna senjata~

Anonymous said...

cb tgk citer hndstn or tmil, lau kne plempng bnyi mcm blh pech muka...tp yg vdeo 2 nsbla lau bling kna, lau xkna, org len jd mgsa, crta blhla...

hyemynameisrasyid said...

@ Anonymous:
ehhe,.sbb crita yg dia rileks tu.,hebat.,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...