Sunday, July 10, 2011

Alahai~ Cara hisap rokok paling sempoi


Mesti ramai yang dah tu bahawa hero tamil bayak memaparkan cara yang stylo, cool lagi ver style untuk hisap rokok. So, jom kita tengok antara style terbaik diorang.
style dan penuh gaya~

merokok mengikut irama~

tapi yang ni paling hardcore~

p/s: rokok merbahayakan kesihatan anda...

6 comments:

cikgu Nunna said...

xley blaa la style downg....hahaha... nk try la

hyemynameisrasyid said...

@cigu nunna:
hush.,haha.,jgn try.,
lupa nk pesan kt bawah tu.,dont try this at home.,hehe

.m y z. said...

oh mannnn~ paling tak suka orang merokok. even muka dia se-ensem or se-jambu mana pun, kalau hisap rokok memang di-reject terang-terangan. haha. say NO to rokok!

hyemynameisrasyid said...

@m.y.z:
hehe.,ok2.,even hero tamil yg kacak ni pon di reject la kiranya ek.,ish2.,

Nur Zaheera said...

haha Rajni Rajni. siap makan, apa tak telan pastu terus jalan. kehkeh

hyemynameisrasyid said...

@zaza:
legend kot.,haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...