Monday, June 27, 2011

Alahai~ Perempuan yang kahwin paling banyak di dunia


Seorang perempondan perempuan ataupon femeymey female yang bernama Linda Wolfe dengan bangganya telah mencatatkan diri dalam Guiness Book of world Records apabila dia telah berkahwin sebanyak 23 kali. Beliau telah berkahwin 1st time masa umur 16 tahun dan sekarang Linda Wolfe telah mencecah usia 68 tahun(warga emas dan sesuai untuk join 'kilauan emas' -.-)

Tujuh perkahwinan terawal dia bertahan selama tujuh tahun. Not bad la kan. Selebihnya tu dia kahwin-kahwin merapu je. Dan perkahwinan dia yang paling singkat hanya bertahan selama 36 jam je. Yes, sangat rileks~ (-.-')

Pompuan diatas ni ibarat bola.
Waktu umur 20 tahun seperti sepak bola,diperebutkan 22 orang.
Waktu umur 30 tahun seperti bola basket, diperebutkan 10 orang.
Waktu umur 40 tahun seperti bola ping pong, diperebutkan 2 orang
Waktu umur 50 tahun seperti bola golf, dipukul sejauh jauhnya...

tapi kehebatan minah ni tak dapat tandingi kehebatan mamat nih. ^^

p/s: agaknya time dia muda mesti dia sgt hot.

10 comments:

.m y z. said...

pehhh hot gila. kawen banyak kali T__T

hyemynameisrasyid said...

@myz:
hehe.,tau xpe.,hot sgt.,sbb tu jadi cmni.,dh tua semua xnk.,

syashafie said...

36 jam jeq kahwin ?? mmg paling pendek.haha

hyemynameisrasyid said...

@syashafie:
itu le pasal.,kejap bebenor,.
mat salleh biasa la.,yg xkawin boleh hidup lama.,yg kwin kejap pulak -.-'

Anonymous said...

dah jodoh dia...gpun nk msuk rekod sama 2 yg leh kwen mrapu2...tp rmai gakla yg nak kt dia...

Alexandriana Alia said...

1st time singgah ke blog Alahai. heheh

wow banyaknya laki dia dalam hidup dia.. huk

hyemynameisrasyid said...

@anonymous:
hehe.,tu la pasal.,hot kot time dia muda2 dulu.,hehe

hyemynameisrasyid said...

@alexandriana alia:
ohh.,selamat dtg.,silakan jelajah entry2 yg x seberapa nih^^

yep.,murah rzki kot.,hehe

nelly said...

23 kali ?

nak carik sorang pun susah kot .
=.=

hyemynameisrasyid said...

@nelly:
hehe.,tu la.,nk cari sorg yg kekal mmg susah.,but nk cari sorg utk koleksi tukar2 cm minah ni mmg senang je.,^^
-kahwin bukan perkara main2.,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...