Thursday, June 16, 2011

Alahai~ Harap-harap kat AirAsia tak jadi la camni.

AirAsia, well semua orang tahu yang airasia antara salah satu Airlines yang menawarkan tiket tambang murah. Bersesuaian dgn tagline diorang "now everyone can fly".
Dan biasa lah, benda kalau dah murah memang la ada kekurangannya kalau nak bandingkan dengan airlines lain contohnya Malaysia Airlines. Antara perbezaan ketara diorang adalah kemudahan dan layanan.
Tapi so far ok la kan, takde la tahap seperti video-video kat bawah ni.



dan ni~


p/s: dengar cerita AirAsia charge panggilan untuk tempahan tiket lebih tinggi bandingkan dengan MAS.,hmmm

Anyway,  kalau suka post ni, klik la button "like" kat bawah post nih. Jangan malu-malu~

4 comments:

Mejuez said...

<-- saya miskin tak penah naik kapal terbang.. tapi saya penah bawak kapal terbang! :D

hyemynameisrasyid said...

@mujuez:
pergh.,adakah anda seorang pilot? hehehe~

Nur Zaheera said...

hahahahah. ta pasal2 je orang sebelah uh. adoiii.

hyemynameisrasyid said...

@zaza:
sakit o kalau btol2.,hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...