Monday, June 20, 2011

Alahai~ Adobe Audition Free Download (kepada yang berminat dengan HOME RECORD)

Yezza, kepada yang sememangnya tau kelebihan ataupon yang baru nak mencuba ADOBE AUDITION ni. Aku galak kan korang cuba version 3 ni. Compare to version 2, yang kali ni lebih lengkap dan stabil. As we already know, Adobe memang satu nama yang sentiasa mengeluarkan produk-produk yang sangat mesra pengguna. So, ini sangat sesuai kepada sesiapa yang baru nak berjinak-jinak dalam 'home record' ni.

Dalam banyak-banyak software yang aku pakai antaranya SONAR dan CUBASE, aku mendapati ADOBE ni adalah yang paling senang untuk kita balance kan sound dia terutamanya ketika mastering dan mixing track kita. Effect-effect dia pon senang nak control dan track yang direcord mudah untuk dipotong-potong. But, kualiti tak boleh lawan SONAR dan CUBASE la(base on pendapat aku je).


download ketiga-tiga link kat atas, install, copy crack, dan senyum ^^
apa-apa yang tak faham boleh lah direct je tanya aku.

Tapi apa-apa pon semuanya terpulang pada kepakaran anda merecord meng handle software dan instrument termasuk kepakaran yang main instrument, then kualiti instrument anda seperti condenser mic yang digunakan, interface yang digunakan dan peralatan muzik yang anda guna. Daln last sekali, kesabaran yang tinggi sangat diperlukan^^.
SELAMAT MENCUBA

p/s: aku sedang usaha utk recordkan lagu yang berunsur hardcore. muzik diorang sgt susah nk balancekan.

4 comments:

Aisumi Chan Kawa'i said...

apa nihhh? mcm xtau jer..

hyemynameisrasyid said...

@aisumi:
oh.,ini software utk track by track recording, mixing dan mastering keluaran dari adobe^^

ZIPPO MILLER said...

rasenye..smlm ade Komen...tapi tersalah tafsir kot...wakakka...Zippo memang x paham

hyemynameisrasyid said...

@zippo:
oh yeke? adakah saya yg tersalah paham? ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...