Friday, June 17, 2011

Alahai~ Britney Spears ada dalam 'Jackass 3' ???

Well, ramai yang tau cerita 'jackass' yang sememang nya memaparkan aksi-aksi jijik lagi tak bermoral dari geng-geng mat salleh yang bega-bega. Ok, video ni memaparkan kemunculan britney spears dalam rancangan tersebut dalam slot 'poo cocktail'...ops, JACKASS ye, bukan KICKASS ^^
so, apa lagi? meh kita layan~

hehe,. aku rasa ni fake je.,tak kan la britney nak membodohkan dirinya sendiri pulak kan. Tapi matsalleh ni bukan boleh kira sangat. Diorang ni pelik-pelik. 
credit to Syakir Wahid.

p/s: jackass memang 'jackass'~



6 comments:

woot woot said...

cek fan page ko..aku ade komen gune profile aku

hyemynameisrasyid said...

ohh.,ok2.,thanks anyway^^

Red said...

peh. amek. air jamban kena setepek kat muka. bhahahahaha XD

hyemynameisrasyid said...

@red:
jijik skali.,hahah!

ZIPPO MILLER said...

eee....perghhh:

Alahai... Zippo ade wat Sagmen..meh ar join...meh ar meh ar hahha

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/buletin-story-on-sagmen-blog-walking.html

hyemynameisrasyid said...

@zippo:
hehe.,ok2.,no hal la.,mmber2 mesti aku support punya^^

mlm nnt aku buat kn k.,
thanks for invite ek zippo~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...