Friday, June 17, 2011

Alahai~ " BLOG WALKING BESAR-BESARAN !! "


peeewitttt~
Alahai~apa benda sebenarnya ni?
takde la, ni adalah satu segmen yg di organize oleh salah sorang rakan blogger aku iaitu incik Zippo
ataupon blognya buletin story, blog yang memaparkan isu-isu menarik, dan ye, aku takkan cakap macamtu kalau tak best.

Ar,. sebenarnya ni adalah yang pertama kali bagi aku dalam join menjoin segmen-segmen or contest-contest(but this is not contest ok). Tujuan utama aku masuk adalah untuk men support kawan aku ni dan of cos, teringin jugak nak promote-promote blog aku disamping dapat timba ilmu dari blogger-blogger yang dah lama berblog dan sememangnya jauh lebih baik meninggalkan aku.

Alahai~Kekuatan blog aku?
hmm, aku pon tak dapat nak pastikan lagi dimana kekuatan penulisan dalam blog aku ni memandangkan aku masih baru. Kemungkinan masih tak ada kekuatan pon lagi. As long as ada yang membaca/terbaca, satu pencapaian yang cukup untuk memuaskan hati aku..

p/s: mari2 cik adik, mari2 cik abang~

41 comments:

PUTERI NATASSIA said...

singgah sini . :)

hyemynameisrasyid said...

@puteri
ohh.,thanks^^

ZIPPO MILLER said...

tq join ye,,,zippo akan bg tau bile event Blog walking besar2an ini kan berlaku yeh :)

Zyash said...

Dari blog zippo ne.... salam perkenalan...

hyemynameisrasyid said...

@Zippo:
okeh2.,no hal~
thanks~

hyemynameisrasyid said...

@zyash:
yezza~
ohh.,salam perkenalan jugak.,thnks for following me.,^^

SuNsHiNe said...

singgah cini..done follow jgak..huhuhu...dtg dr segmen zippo..:)

Mr.Thinker@Ali said...

Berfikir dari rumah ZIPPO sampai ke sini. Hehehe. Selamat berfikir. >.<

hyemynameisrasyid said...

@sunshine:
ohh.,thanks2.,^^
slamat membaca ye.,

hyemynameisrasyid said...

@mr.thinker
hush.,jauh bebenor kome memikior ye~ hehehehe^^

Mr.Thinker@Ali said...

Hehehe. Kalau boleh, mau lg jauh. ^^

hyemynameisrasyid said...

@mr thinker
hehe.,jangan jauh sgt.,nnt susah nk cri jalan balik.,hehe~

Mr.Thinker@Ali said...

Selagi Islam dalam pegangan, x akan sesat jalan punya. ^^

hyemynameisrasyid said...

@mr thinker
insyaAllah.,hehe

CIK CHIPSMORE said...

salam..ok mau singah..hehe..thanks yer comnt kat blog aye..hehehe..
rase2 yang menarik dalm nie kan3..pada tajuk..mesti depan tajuk tu ader ALAHAI..hehhehe

CIK CHIPSMORE said...

salam..ok mau singah..hehe..thanks yer comnt kat blog aye..hehehe..
rase2 yang menarik dalm nie kan3..pada tajuk..mesti depan tajuk tu ader ALAHAI..hehhehe

hyemynameisrasyid said...

@cik chipsmore:
hehe.,xsure la menarik ke x.,try la usha2 ye.,hehe
em.,thats my trademark.,~~~~

Mr.Thinker@Ali said...

rasyid: Thumbs up for you. >.<

hyemynameisrasyid said...

@Mr thinker:
thanks.,^^
satu penghargaan.,terima kasih byk2.,im still new dalam bidang blog mem blog nih.,^^
harap dapat bg tnjuk ajar.,

CIK CHIPSMORE said...

hehehe,,ok2..t aye terjah blog kamu ok...mencari entri yang best2..t aye comnt2 ok..hehehe...salam perkenaln dri aye..heheh

hyemynameisrasyid said...

@cik chipsmore:
hehe.,ok set.,thanks a lot
teah.,salam perkenalan dari Alahai~

Ezzah samsudin said...

boleh laa datang jenguk saya juga.. saya datang dr zippo :)

ZIPPO MILLER said...

zippo dah update List terbaru...ade yg baru join try la tgk list2 member blog kite :)

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/update-sagmen-blog-walking-besar.html

hyemynameisrasyid said...

@ezzah:
oh.,no hal la.,ok!

hyemynameisrasyid said...

@zippo:
ok2.,thanks for ur effort zippo.,^^

El said...

from zippo :)

Terbang Bersamaku said...

jenagh sini..dtg dari segment zippo..blog awk nie banyak info2 menarik..suke..(^____^)

Aina said...

Kak Aina datang dr blog zippo. Salam kenal. Selalu-selalulah datang rumah akak yer.

hyemynameisrasyid said...

@El:
ok.,thanks for visiting~

hyemynameisrasyid said...

@terbang bersamaku:
wahh.,nama cam pilot^^
ok2.,thanks ye kerana melawat.,insyaAllah.,akn kongsikan yg terbaik utk semua

hyemynameisrasyid said...

@aina:
ohh.,ok, thanks a lot.,
insyaAllah.,akan singgah slalu^^
salam perkenalan juga.,

fiQ'Ra said...

salam...follow u done ;)

hyemynameisrasyid said...

@fiqra:
thanks ye.,
senang2 bace la blog ni.,^^

linda a.k.a ibusumaiyah said...

Assalamulaikum...

masa untuk jenjalan secara besar-besaran...:)

hyemynameisrasyid said...

@linda:
waalaikumussalam.,oh.,ok
thanks for following me ^^

hasrul hassan said...

Salam singgah dari BK.

:) selamat berkenalan dalam dunia blog. Apprisiasi untuk Zippo - Special toke: I Follow U.

Jemput ke blog saya untuk usyar apa yang mungkin anda suka.

Hanya ketuk dan beri salam:
BANGKU KOSONG

Terima kasih.

blackroses said...

dari bloglist zippo terjah sini..hi

hyemynameisrasyid said...

@hasrul hassan:
waalaikumussalam.,ok2.,salam perkenalan,,.terima kasih.,
isnyaAllah ^^

hyemynameisrasyid said...

@blackroses:
ohh.,ok2. Hi jugak ^^
jemput la baca2 ye

sobri yaacob said...

mlawat dri segmnt zippo..slmat berkenalan :)

hyemynameisrasyid said...

@sobri yaakob:
ohh.,ok2.,thanks malawat.,
salam perkenalan jgk ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...