Saturday, June 4, 2011

Alahai~ 10 benda dan binatang terkecil di dunia

Okeh, tadi kita dah tengok benda-benda yang besar-besar dan panjang-panjang kat dunia ni. Sekarang jom kita usha apa pulak benda yang kecik-kecik dan comel-comel kat dunia. yeah~

 Pistol terkecil di dunia-Swiss Mini Gun
agak-agak la kalau kene tembak ngan pistol ni geli tak?
tiba-tiba aku teringat ayat kumpulan lucky raja lawak- "kecik2 tembak jauh".


 Teddy Bear terkecil di dunia
comel jgk la. Ini kalau hadiahkn kat sapa2 ni mesti cepat gila hilang. dem!


 Ikan terkecil di dunia-
saiz dia mengalah kan ikan bilis kot. Rasanya kalau tengok dia dalam air pon tak perasan yang dia tu wujud kat situ. =.='


 Kuda terkecil di dunia-Nama kuda Thumbelina
kuda tunggangan bayi kot. hehehehe~


Anjing terkecil di dunia-
Nama Anjing Pinnochio 
eii.,tengok anjing ni rasa geram sangat. kecik kot. Rasa nak sepak pon ada.(kejam)

 Burger terkecil di dunia
Kalau kome oder set ni kat mcd, pasti kan oder 18set.,kalau tak jangan harap la nak kenyang. Lekat celah gigi je ni. =.='

Bayi Terkecil di dunia-
Nama Bayi Amilia Taylor,lahir pada usia 22 minggu berat 280 gram dan tinggi 24 cm
Alahai~ kecik nya.

 Kameleon terkecil di dunia
wo.,takot terpicit sampai mati je. Kecik macam semut dah aku tengok.


Karya Seni terkecil di dunia-
Patung yang di buat oleh Willard Wigan MBE
Mamat ni memang takde kerja, dia bosan sangat. Then dia buat la karya yang pelik-pelik.

Teko Teh terkecil di dunia 

save bajet, Hidangkan kepada tetamu yang hadir di rumah korang.

kredit to shakir wahid atas perkongsian anda.

p/s: kalau seseorang tu kecik hati ngan seseorang yg lain, agak2 besar mana hati dia?

4 comments:

iszieylyanziy said...

techik3x je semua,,,comel,,ngee

hyemynameisrasyid said...

@iszieylyanziy:
yeps.,comey la konon kn.,hehehe~
thanks for viewing anyway~

~syue~ said...

tedy bear kecik tu pling comeyyyy! hehehe

lame lah x dtg sni..huhu, owh tepeng mari gak ea? :)

hyemynameisrasyid said...

@syue:
ar tu la.,lama dah syue x komen2 kt blog nih..
yes.,from taiping with rockin' love~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...