Tuesday, June 21, 2011

Alahai~ Bebaskan tangan dan jari anda(video sempoi)


Hoholiau~
Video ni di share oleh sorang kawan melalui fan page Alahai~ dalam facebook,.
Dan yes, video ni sangat menarik, kalau tak menarik aku memang taknak letak dalam ni.
So, tak rugi pon kalau korang tengok.
Enjoy k~


mamat ni start jadi kencing kencang kat minit ke 0:55(kalau ko spesis cepat rasa bosan tengok yang part awal2)
Amacam? menarik kan.

haha. Kalau tak menarik aku bagi balik korang punya 1:47 saat dalam hidup korang tu^^. 
dudududud~
p/s: ini bukan iklan racun perosak^^

Anyway, blog aku xde iklan utk di klik, kalau nak klik jugak, klik la button "like" kat bawah post nih~

6 comments:

Noorhafizah いざッ said...

Errr !! :)

hyemynameisrasyid said...

@noorhafizah
hebat kan.,haha

Terbang Bersamaku said...

gmbr kat atas tue nampak ngeri, walaupun tue smua edit..video yg kreatif..

hyemynameisrasyid said...

@terbang bersamaku"
yezza.,ngeri sekali.,masak sayur jari goreng belacan^^.,
em.,vdeo ni sgt sempoi.,hehe~

ZIPPO MILLER said...

imaginasi...waahhhhh...berpae bulan atau berape hari untuk pembikinannye betul tak? ini mesti pikir lame gile kao nak wat video cam gitu...tapi bagus la akal die

hyemynameisrasyid said...

@zippo:
yezza.,smart kot.,editing smart, mamat jari2 tu pon smart.,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...