Monday, June 20, 2011

Alahai~ Orang jepun hebat.(3video)

Orang jepun memang terkenal dengan penduduk yang serba pantas baik dari segi teknologi mahupun mutu kerja diorang. So, tak hairan la kalau negara diorang merupakan salah satu negara yang sangat-sangat pesat perkembangan dalam bidang teknologi dan pembuatan produk

Kehidupan diorang ni pon kalau boleh nak laju dan cepat je. 
Try la tengok video-video kat bawah ni~
Kupas kulit ubi kentang

Lipat baju

Parking keta

Nak tau tak kenapa diorang ni hebat-hebat. Klik la sini, tengok apa yang diorang makan.

-tiba-tiba aku teringat kat minah ni-

p/s: Malaysia pon apa kurangnya.,ex5 jepun buat dua tayar, org kita pakai satu tayar je~

Anyway, blog aku xde iklan utk di klik, kalau nak klik jugak, klik la button "like" kat bawah post nih~

2 comments:

fiQ'Ra said...

aah..hebat sangat sampai kena tsunami.................

hyemynameisrasyid said...

@fiqra:
hehe,.ujian Allah utk org jepun tu.,supaya beringat-igt apa yg diorang dh xigt dan ter melampau2.,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...