Monday, June 20, 2011

Alahai~ Restoran penis binatang di China(18sx)

Restoran bernama ‘Guolizhuang Restaurant’, restoran China yang terletak di Beijing , China ini memang sungguh istimewa. Sebab apa? kerana restoran ni menghidangkan menu berbagai macam penis dan testis binatang untuk kesihatan. Semuanya terbaik dari ladang habak hang~


Di Beijing sendiri ada 4 cawangan dan di luar negeri dibuka masing-masing satu di Atlanta dan Georgia , di daerah Chinatown . Macam McD dan KFC serta RFC kan?

Okeh, menu yang diorang sediakan terdiri dari  berbagai macam santapan penis dan testis binatang. Didalam senarai menu lebih dari 30 macam penis berbagai binatang. Cool!!!!.... Yes, macam KFC, ada set-set hidangan dia. Ewww~
-set biri-biri-

Masakan penis lembu jantan yang dipercaya boleh meningkatkan ‘kejantanan’, disajikan dalam bentuk hiasan berbentuk bintang agar menarik.(aku pon taktau sapa yang buat kenyataan camni =.='). Selain tu, ada jugak sate penis biri-biri yang diletak mayonnaise dan keju,dan disusun diatas daun salad. Hiasan yang cantik mungkin dapat melupakan korang bahawa basic hidangan itu tetap penis haiwan.

Ia juga sering dicelupkan ke dalam sos kicap atau ke dalam sos panas. Untuk wanita, makan penis dipercaya bagus untuk kulit.(ni pon aku tak tau mana punya fakta yang diorang cilok =.=')

Di restoran Guolizhuang ini jugak, pelanggan boleh memesan set combo janin rusa dan janin biri-biri. 
Amik ko!
-set keldai-

so, apa lagi? jom kita terjah restoran tu~

p/s: manusia ni, selagi rasa sesuatu tu mcm boleh dimakan, main bedal je keja =.='
sumber yang diolah-olah, sumber asal di wujud

Anyway, blog aku xde iklan utk di klik, kalau nak klik jugak, klik la button "like" kat bawah post nih~

12 comments:

ZIPPO MILLER said...

ishh...mkan lembu jantan kite akan jadi jantan sejati wakakaka...

tapi skung ni mmg dah pelik sngat..mcm2 bende pelik manusie makan dah...perghh

hoyahadis said...

salam kenal..(^_^)
haish..mcm2 diorang ni kan..semua nak di makan..tak geli ke tekak..

Zyash said...

Aduhai...kembang tekak den, baru pas mkn nasi lemak ne...

hyemynameisrasyid said...

@zippo:
yezza.,kalau boleh semua nak try.,smpai najis pon proses utk dijadikan bahan mknan balik kan.,heheh

hyemynameisrasyid said...

@hoya gadis:
ohh.,salam kenal jugak
itu la.,sebab tu fear factor dah xleh cari makan skang.,sbb manusia makin xkesah.,^^

hyemynameisrasyid said...

@zyash:
hush.,bahaya.,kang tekeluar balik.,hehe

Terbang Bersamaku said...

pelik2 jer..aiyo..ade ke org nk makan tue..haisshhh..mcm xdek makanan lain jerp..:p

.m y z. said...

ewww~ baca pun terasa geli anak tekak T__T

hyemynameisrasyid said...

@terbang bersamaku:
hehe.,kalau xde orang makan xbukak la restorn tu smpai bercawangan-cawangan kan.,hehe
itu la pasal.,kt china ni janin bayi pon diorang mkn tau~

hyemynameisrasyid said...

@myz:
hehe.,ntah la.,ubat katanya.,hehe

fiQ'Ra said...

dasat2.... negara china & jepun mmg pelik2...hmmmm

hyemynameisrasyid said...

@fiqra:
yezza.,nasib malaysia xpelik camni,hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...