Sunday, July 3, 2011

Alahai~ Alat membantu wanita untuk membuang air kecil secara berdiri



GoGirl Product
Benda alah ni dinamakan GoGirl, dan benda ni digunakan untuk membantu wanita membuang air kecil dengan cara berdiri. Benda alah ni berfungsi sebagai alat bantuan kepada wanita-wanita yang mempunyai masalah untuk 'aim' time buang air kecil.=.='


Sebagai lelaki aku tak tau apa bagusnya kencing berdiri ni sampai diorang buat produk macam ni. 


President produk ni pun seorang perempuan jugak bernama Sarah Dillon. Dia kata, 

"alat GoGirl ini membantu wanita untuk menjaga kebersihan terutama alat sulit mereka memandangkan wanita terpaksa duduk di atas mangkuk tandas untuk membuang air kecil dan kebanyakkan mangkuk tandas terutamanya tandas awam adalah sangat kotor dan boleh menimbulkan pelbagai penyakit kepada wanita."

dan aku pulak kata,


"ye la tu, nasib la hang minah mat salleh kan, suka hati hang la. Jangan sampai ada yang tak sepatutnya pakai benda tu, tp pakai jugak sebab nak kencing berdiri sudah"

Untuk maklumat lanjut berkenaan produk cambest ni korang boleh lawati laman web diorang di http://www.go-girl.com/

p/s: Jangan kencing berdiri.  


14 comments:

Cik Meyo said...

ishhhhh. tak perlu kot.

hyemynameisrasyid said...

@cik meyo:
yeza.,tau xpe.,

ghab van hal said...

hehehe...ni la akibat kalau telalu kreatif..

nelly said...

produk cmnier pun ada ?
=='

ZIPPO MILLER said...

dah lame dah jumpe bende ni hehehe...itu pon time iklan dalam dvd..dvd dulu2 kan mesti ade iklan intro kan kan

hyemynameisrasyid said...

@ghab van hal:
yezza.,kretif yg dungu~

hyemynameisrasyid said...

@nelly:
hehe.,em,.kat malaysia xde kot~

hyemynameisrasyid said...

@zippo:
oh ye ek.,xperasan plak.,jarang tgok dvd dulu.,mybe sbb skola asrama dari form1 kot.,
hmm.,dalam dvd tu ada demo cara nk pakai produk ni ke? hehehe~

ZIPPO MILLER said...

demo x ade Bro...kalo ade demo mesti berulang kali tgk iklan tu wakakaka...Bro..ni penjelasan atas pertanyaan anda..skip survy tu,,,itu cam iklan...

Bella Azam ♥ said...

uish. sapa la yg bodoh nk pakai. hehe

hyemynameisrasyid said...

@zippo:
hehe.,itu le pasal.,kalau ada demo berminat jgk nk geledah cari iklan tu kan.,hehe
oh.,ye ke.,xperasan button skil plak.,thanks bro.,lepas ni bleh try.,^^

hyemynameisrasyid said...

@nbla:
hm.,mybe pmpuan2 kt sne pakai kn.,nk save mase la kot.,-.-'

~syue syada~ said...

haish..boleh pulak cpta menda2 camtue.. -.-''

hyemynameisrasyid said...

@syue:
hehe.,puak2 mat salleh n minah salleh ni mmg pelik2.,-.-'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...