Saturday, July 2, 2011

Alahai~ Matluthfi on Remaja tv9 petang jumaat^^

Agak ketinggalan la kalau masih ada yang tak kenal matluthfi kat malaysia ni (melain kan korang baby or orang tua-tua) -.-'
Seperti dalam entry yang diceloteh di sini, matluthfi akan muncul dalam satu segmen remaja di tv9 pada petang jumaat 1julai 2011 kan.

kepada yang terlepas segmen tu, boleh lah tengok video di bawah ni^^
skip to 1:45 to see matluthfi.

Aku suka jawapan-jawapan yg diberikan oleh matluthfi, dan paling best, part ucapan untuk orang malaysia or part last tu^^

p/s: matluthfi the best ^^


6 comments:

~syue syada~ said...

yeayyyy !
dpt tgk,dia mmg klakar..hehe..
minat lah kt diaaa.. ^^

Terbang Bersamaku said...

alahai takdapat nak tengok sbb kerja..ape2 pun thanks ye sbb sudi share kat blog..sy mmg minat matluthfi, iniAnwarHadi, mari elena..

hyemynameisrasyid said...

@syue:
hehe.,matluthfi is the best kan.,^^

hyemynameisrasyid said...

@terbang bersamaku:
hehe,.ur welcome.,sharing is caring^^
yezza.,diorang mmg smart2.,trutamanya matluthfi dan anwar hadi.,

nadiah_R said...

thanks sbb post kat sini.. hari tu x sempat tgk... :)

hyemynameisrasyid said...

@nadiah r:
no hal la.,selamat menonton^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...