Monday, July 11, 2011

Alahai~ Contest : Tagline Kreatif by AlyaEsprezzo

1st of all, sory sebab tambah 'Alahai~' pada permulaan tajuk entry ni. Bukan apa, kang takut di reject hidup-hidup dari contest ni pulak kan. hehe~
Mula-mula aku baca pasal contest ni terus terpanggil untuk menge'join' walaupon tajuk dan tagline blog aku tak menarik mana pon. Cuma just berminat dengan kekretifan contest-contest sebegini. Yeah~
minat? klik sini kalau nak join..


okeh, ni aku kasi tempek sikit header celoteh si alya kat sini.
Then taruk nama blog dan tagline aku...hmm, rasa macam sama je aku punya nama blog n tagline, takpe2, aku ubah sikit la bagi nampak epic kan.,haha!

nama gob blog ini?--------  Alahai~
Tagline blog nih? --------- Alahai cucu opah~

boleh ke camni?
kalau boleh, setel la,.
eh lupa nak tag member-member suruh join... kepada Zippo dan Zaza, jemput la join ye~ 

p/s: cikgu suka main bola, hari-hari cikgu main bola~

6 comments:

Ain_ Suke Senyum said...

Hey ain follow sini .
nak mintk tlg cument entry ni leh ?

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq sgt2

hyemynameisrasyid said...

@Ain_ Suke Senyum:
ohh thanks.,ok2.,no hal.,beres^^

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuu..alya dtg nie!! hehe terima kasih join contest alya! :)

hyemynameisrasyid said...

@Alya Esprézzo:
selamat dtg.,ok2.,sama2~

PeRmAtA bIrU said...

huhuhu.. nih mesti duduk ngan opah... gud luck k..:)

hyemynameisrasyid said...

@PeRmAtA bIrU:
hehe.,xde la.,sje je letak camtu.,
ok2.thanks^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...