Tuesday, May 10, 2011

Alahai~ K-pop dari Malaysia dh mula melangkah


Post ni khas utk kawan aku, ween, fakhri dan syakir,.die hard fans max 24:7(^^).
ween selalu ulang2 lagu diorang dlm bilik. Aku pon turut melayan dan cuba ktorang cuba menangkap lirik lagu diorang.,hehe~


Dan hasilnya: "apa yang ku tahu, apa yang kau tahu, dah ku pergi dulu, kau takkan tak tahu"
lepas tu diorang ada sebut: "hari isnin.. hari selasa.. hari rabu.. hari khamis.. hari jumaat.. hari sabtu.. hari ahad"

Dan part2 last pulak mcm ni: "dua empat tujuh ku cintamu, dua empat tujuh ku cintamu"


lepas tu dorang macam ade tiru dance step 2PM dengan Super Junior.(aku tak la kaji sangat. Ni info dari orang(natasya) lain ni, jgn salah faham,haha!)

  • 24;7 tiru 2PM dalam lagu I'll Be Back part macam shuffle dance tu.
  • 24;7 tiru Super Junior dalam lagu Sorry Sorry part yang dorang susun diri dorang ramai-ramai ke tepi. (at 2.53 min)

2PM I'll Be Back


Sorry Sorry

p/s: ween rename video 24:7 dalam laptop dia, letak tajuk "my fvret".


5 comments:

burhan al-hilmi said...

Mpop?..boring!!!

hyemynameisrasyid said...

@burhan al-hilmi: sama la., mmber2 yg aku ckp tu pon sbnrnya menganjing diorg je.,heheh~

natasha MDG said...

harap boleh letak credit utk saye. thanks.

hyemynameisrasyid said...

@natasha mdg
of cos.,thanks for the info n thanks for viewing~ ^^

natasha MDG said...

ok. u r welcome.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...