Friday, May 20, 2011

Alahai~ Lagi kpop wannabe from malaysia.

Another kpop wannabe from malaysia. Diorang namakan grup diorang bigbom~ Tapi ni budak-budak lagi, aku rase budak skolah lagi ni. Berdasarkan pada gaya la kan. Apa-apa pon aku no komen la kan. Korang saksikan lah karya-karya mereka^^

Ni lah antara video-video diorang~





credit to WEEN
p/s: orang malaysia ni memang kretif2 sbenarnya~

9 comments:

Nur Zaheera said...

kah kah kah

hyemynameisrasyid said...

@nurzaheera:
kretif kan?^^
apesal gelak?

fathiahRAIHANA said...

kreatif gak ah . hahaha . tp bduak yg amek part Top tu plg tak tahan =.=

hyemynameisrasyid said...

@fathiahRAIHANA:
hehe.,tu la.,pelik2.,tp xpelakan,.
effort kot.,hargai la jgk ^^

Natasha MDG said...

haha. lawak lah budak2 ni. mcm tak caye ade bdk laki melayu minat korea sampai mcm ni. : D

Natasha MDG said...

tak bleh blah lg dorg hafal lagu korea! wahhh!

hyemynameisrasyid said...

@natasha:
pretty cool huh?
hehe.,kalau dance smart lagi ok~

Little Dutchess said...

ahahaha :D
sangat kreatif...
CREDIT !!
CREDIT !!

hyemynameisrasyid said...

@little dutchess:
^^.,thanks for read

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...