Thursday, May 19, 2011

Alahai~ Entry ke-100 Aku

Huh,. sedar tak sedar entry aku dah sampai 100, Walaupon aku buat blog ni dah lama tapi aku start aktif dlm ber'post-post' entry dalam awal tahun ni la. OK, aku sebenarnya nak mengucap kan jutaan terima kasih kepada yg view blog aku selama ni, dan of cos la, kepada yang follow blog aku. 

Dalam pahit manis aku lalui sebagai seorang blogger(ceywah) selama beberapa bulan ni, aku jumpa ramai kawan yg sudi membantu, men 'support' dan mengkomen entry-entry aku, antaranya RED(for your support and suggestion), JoeBeruang(sebab ko sempoi,haha!), Al-azrul(for the group), Ainu(sebab banyak share link post dr blog ni), Syue(banyak komen kt blog aku^^) dan kawan-kawan yang lain. 

dan..........aku jugak nak ucapkan




Alhamdulillah, syukur byk-byk walaupon agak baru dalam dunia blog ni tapi sambutan yang aku dapat agak positif, so far la. 

Dan jumlah view aku pon ada peningkatan dari hari ke hari. 

sangat-sangat berterima kasih kepada yang sudi baca entry-entry aku yg kekadang nya melalut-lalut je~
____________________________________________________________________

dan terima kasih jugak kepada yg sudi letak link blog aku kt blog diorang. appreciate that^^.
________________________________________________________________

Selain tu ada jugak pengunjung-pengunjung blog ni yg datang dari jauh. Mybe student-student dan kengkawan yang blaja kat sana kan. Thanks dude~!
THANKS YA!!!!
__________________________________________________________

Namun yang menjadi tanda tanya buat aku adalah,
 "adakah lelaki kurang berminat dengan blog aku?" 
sebab berdasar kan jumlah follower dan comment, kebanyakan nya adalah perempuan. Isi blog aku tak cukup menarik lagi kot untuk tarik pembaca lelaki or pembaca lelaki ni adalah SILENT READER., lebih suka baca dan komen dalam hati~
_____________________________________________________________

selain tu~
Aku ambil kesempatan ni jugak nak mohon seribu keMAAFan jika ada post-post dalam blog aku ni ada menyinggung perasaan mana-mana pembaca. ^^(i'm sorry)

ok, Target aku lepas ni adalah utk mendapat kan lebih ramai pembaca kalangan lelaki. (siap korang lepas ni, aku nk head shot dengan sniper) yeah!

Ar, lagi satu, kepada sapa2 yang tak berpuas hati atau  kurang puas hati dengan isi kandungan blog ni boleh la direct je comment kt aku, Aku tak kesah dan aku suka pembaca yang JUJUR. Thats All~

kepada pembaca or yg tak sengaja ter masuk or yg terbaca entry-entry BLOG nih, JUTAAN terima kasih kerana tanpa korang, blog aku akan jadi sakai~

YANG BAIK ITU DATANGNYA DARI ALLAH DAN YANG SAKAI-SAKAI TU DARI KELEMAHAN AKU SENDIRI.

p/s: aku akan berusaha dptkn info terbaik sahaja utk dimuatkan dalam blog ni.^^

4 comments:

Orchid said...

wahh, tahniah.
happy bnar dia dia, hahha.
blog ok apa.;)

Red said...

mcamana ko tengok page view today.? jelez aku tengok page view kau. aku punya blog pun tak ada lah bertimbun orang nak view.


maybe entri aku belum cukup bagus :(

hyemynameisrasyid said...

@orchid
thanks.,tanpa anda yg view,.siapa lah "alahai~" ^^

hyemynameisrasyid said...

@RED:
huh? serius ko xtau or ko jz nk uji aku ni? hehe,,.aku tekan kt "stat" tu je.,then smua trafic klua.,dari mana datang org smua la.,
eleh, rendah diri plak.,entry ko jauh lebih bagus dari aku.,dan followers ko pon apa kurangnya.,terbaik kot! u my sifu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...