Wednesday, May 25, 2011

Alahai~ Operasi mandikan bayi yang menarik^^


Hoooo, arini betul-betul keja aku update blog base on share dari facebook  Alahai~ je.
Okeh, video kali ni di share oleh Shakir Wahid , tentang satu family yang busy memandikan bayi-bayi. Ni berlaku kat negara INDIA. Ce tengok, smart jugak la. Mandikan bayi macam basuh kain je. Sempoi gila kot., Hahahaha~!

Tengok video ni......

-yaa.,perkhidmatan mencuci bayi^^-

p/s: pulanglah sebelum ku TAKEOFF~

6 comments:

Bella One ♥ said...

ishh...
kasar tol mandikan bayi yg selembut tuh...
dah macam org dewasa...
cian baby tu nangis2...
huhu...

='(

hyemynameisrasyid said...

@bellaone:
agak la.,tapi ni mungkin cara diorang kn.,kata org.,ganas2 sayang.,nak ckp kurang pandai jga anak,x jgk.,sbb klo x xbesar la bdk2 kt INDIA~

nadiah_R said...

a'ah la.. kasar sgt... sian baby tu..

hyemynameisrasyid said...

@nadiah_r:
emm.,agak la kan.,tp ni mgkin cara turun temurun diorang yg dh sememangnya diamalkn sejak nenek moyang diorg.,dan ofcos, diorang masih boleh membesar dan jadi dewasa^^

Nur Zaheera said...

no wonder indian ni kasar2 an? haihhh. brapa hari budak uh tu?

hyemynameisrasyid said...

@zaza:
hehe.,smat kot,.mudah dan cepat.,
em.,ntah la.,2-3 bulan.,mybe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...