Wednesday, May 25, 2011

Alahai~ Video "win" dan "fail" terbaik untuk bulan april dan may 2011


Video ni dikongsi oleh Fakhri melalui Facebook Alahai~ lagi.
Kebetulan aku pon memang tengah takde benda nak cerita hari ni, so aku post kan je la video diorang ni ke sini. 
but this video is best bro..,best bro~
Enjoy~ 
ni yang bernasib malang dan failed.


ni yang bernasib baik dan Win.

p/s: dududududud~

4 comments:

.Orchid. said...

gabungan yang mantap, haha.
Win and Fail, awesome info. :)

Abdullah Ammar Al-imarah said...

tp asal vid fail pnjng lagi dr win.. adakah kita bnyk fail dr kita win??

.Orchid. said...

Tnyalah pda empunya penulis ni, haha.

hyemynameisrasyid said...

@orchid
hehe.,just berkongsi

@abdullah ammar n orchid:
ntah la.,mybe failed kita lebih diperhati oleh orang compare to our success.,,maybe^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...