Monday, May 23, 2011

Alahai~ Penyokong bola sepak lelaki pakai coli?


haha! Ni fanatik habis ni. Sebenarnya aku pon tak tau ape tujuan dia pakai camtu. Dan macam biasa lah. No komen.hehehehe~

Apa-apa pon, semangat penyokong pasukan ni memang patut dipuji jugak la. Korang cuba tengok. Penuh kot stadium side diorang. Kalau time game Malaysia lawan team international lain(game away), penyokong kita ramai macam ni kan best. Mesti makin semangat player-player kebangsaan.

Just tengok n layan~



hehehe~ amacam?? apa komen anda? tinggal-tinggal kan la sikit komen tu. Via facebook pon dah boleh sekarang ni^^

p/s: Kalau aku memang segan la. Sebab tu aku tak penah terpikir nak buat cam gini. Kata orang takda nawaitu langsung la.

3 comments:

armouris said...

info tentang bola sepak di SIHAT SELALU - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

Bella One ♥ said...

nie waras ke tak. hoho~

hyemynameisrasyid said...

@bella one:
hmm.,ntah.,waras tp.,hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...