Saturday, May 21, 2011

Alahai~ Ni bukan pasal kpop lagi. Tapi lagi cool!!



Hehe.,tajuk saje je nak best. Mesti ramai yang dah tau pasal video bad intruder. Dimana sebuah lagu yang diedit dari berita. Yup, sangat cool. Diorang edit pakai Auto-tune(aku xtau pon benda apa nih). Asalnya negro ni bagi komen tentang perasaan marah dia pada wartawan berhubung dgn kes pecah rumah yang berlaku ke atas keuarga dia. Then, akibat dari komen dia yang sgt cool dan ala-ala lirik, sekumpulan geng2 edit Video Auto-tune song telah mengedit video tu menjadi sebuah lagu dan femes terus mamat negro tu. Walhal asal nya pendandan rambut je, skang dia jadi femes. ^^

Sebenarnya ni video lama, tapi aku baru je ingat pasal video ni. Sgt cool so kalau sapa yang tak tengok lagi tu agak rugi la. So, kepada yang belum tau, silakan~

ENJOY~
ha, sebelum korang tengok versi edit, sila tengok yang original dulu, supaya korang tau jalan cerita asal video ni sebelum jatuh ke tangan peng edit~


okeh!, sekarang korang tengok pulak versi edit ni.,hahah!

heeeee~

p/s: Home boy!

4 comments:

Red said...

kau salah info, dok. actually video ni cover untuk lagu annoying orange. haha. ramai da salah anggap :P

ni url dia

http://www.youtube.com/user/realannoyingorange#p/u/39/pEAoPswuorU

Abdullah Ammar Al-Jitrawi said...

kelakar!!

hyemynameisrasyid said...

@red
huh? ek? aku rse annoying orange yg cover lagu ni.,asalnya vdeo dari berita~ annoying orange tu jz edit kn blik je.,xsilap aku la.,
-sori kalao aku silap.,pape pon thanks for ur info~

hyemynameisrasyid said...

@abdullah
hehe.,yup.,^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...