Sunday, May 22, 2011

Alahai~ coke+mentos=explosive?


Siang tadi aku agak busy bersama family aku, so tak sempat nak update.
Tadi, sorang kawan aku ada share ngan aku video ni. Macam biasa. Menarik~!

video ni pasal ujikaji mat saleh tentang Mentos yang dimasukkan ke dalam coke dan menghasilkan reaksi yang best.,hehe~

so, kepada yang tak tau or tak penah tengok. Silakan~



pretty cool huh?
credit to FAKHRI musa~

p/s: kepada yang ada topik menarik utk dikongsi, sila hantarkan link ke page ini= Alahai~

2 comments:

LIPISLADY said...

Sallam Rasyid,

Moralnya kalau tengah makan mentos
jangan minum coke, nanti perut burstt..hehe

hyemynameisrasyid said...

@lipislady:
Waalaikumussalam kak
hehe.,yup2.,betol tu.,kalau meletup dlm perut xtau la^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...