Sunday, September 18, 2011

Alahai~ Pasar borong kucing di china

Well, china....sangat femes dengan perangai diorang yang makan benda-benda pelik. Boleh rujuk post yang sebelum ni. ( restoran penis binatang dan sup janin). 

Okeh, kat china ni selalunya diorang akan tangkap kucing-kucing yang terbiar or kucing jalanan, then diorang bunuh utk jadikan makanan exotik. Selain tu diorang jugak pasarkan kucing-kucing ni semua kat pasar macam jual ayam je. Rilek dan tenang. So lebih dari 10 000 ekor kucing akan dijual dan dibunuh utk dijadikan makanan setiap hari di china. Lebih sedih lagi, kucing-kucing ni jugak dikurung dalam sangkar yang kecik dan padat sebelum dibunuh.

Bawah ni ada gambar-gambar dia.


-dikumpul di pasar-

-sangkar padat, susah nak benafas woo-

-ni nak di ekspot gamaknya..kot-

-bagi makan sampai gemuk, jual nanti mahal sket-


banyak lagi makanan lain yang boleh dan sedap dimakan kat atas muka bumi ni. Or, diorang dah try semuanya. hmmm, mushkil~

sumber- kucing.my

p/s: jangan zalim la wei,.binatang pon makhluk jugak..







4 comments:

TinaSofea said...

GILAAA

linda a.k.a ibusumaiyah said...

aduhai....jangan la buat kucing camtu....sedeynyer tgk..

hyemynameisrasyid said...

@ TinaSofea:
gila-gila remaja =)

hyemynameisrasyid said...

@ linda a.k.a ibusumaiyah :
dah xde benda lain kot diorang nk makan.,kuceng pon boleh la.,zalim!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...