Friday, September 16, 2011

Alahai~ Lelaki stylo idaman para wanita.



Kisah ni aku cilok dari internet je. Menarik dan teruja(tiba-tiba)...
tapi gambar mamat2 mata sepet kat atas ni aku pon tak tau sebab aku aku taruk kat sini.
okeh, Jom kenali ciri-ciri lelaki stylo yang menjadi idaman para gadis masa kini, kalau-kalau korang tersenarai kan.,hohohoho~



Time keluar Dating
Hello sayang... Kenapa sayang tak nak angkat telefon bila abang call handset sayang tadi... janganlah sayang merajuk lama2 sangat.. betui... abang tersangatlah rindu kat sayang... .. walaupun muka abang ni agak macho dan comel... . janganlah sayang jeles kat abang kalau2 ada awek lain yang asyik pandang2 dan senyum2 kat abang masa kita pergi dating... . biasa la itu...

Keluar pegi Beli cincin
Apa... tak muat kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi... Kenapa la tak muat pulak... . janganlah sayang risau... . duit cincin yang sayang bayarkan tadi..esok2 abang bayarla balik kat sayang... .. sayang pun sedia maklum... .abang bukannya tak ada duit.. tapi duit tu abang dah belikan graphic card baru kat pc abang... . RAM pun abang dah beli yang baru... tambah lagi sekeping... kasi power sikit... . tu belum masuk nak tukar harddisk baru lagi tu... . abang tau sayang marah sebab abang yang selamba katak saja melompat longkang depan kedai apek tu tadi tanpa menunggu sayang melintas titi... . bukan abang tak gentleman.. tapi abang cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya di seberang sana... maafkan abang... tobat, lain kali abang tak buat lagi... ... .

Time keluar makan combo with handset
Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi... sorry la... abang ingatkan nak test saja mee goreng sayang itu... . soksek..soksek... masa sayang pergi toilet.. tak perasan pulak..dah habis... sedaaaaaaappppp... .!! tapi kan abang dah ganti dengan roti canai kosong abang?? tak sedap ke roti canai kosong tu udah lah tu... . janganla merajuk lama lama... Oh yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu la yee... abang pinjam jaap henset sayang... nanti abang tukaq la balik... . sayangkan ada handbag besar.. senang nak simpan henset abang yang besar tu... Hehehehe .. henset sayang kecik... boleh abang simpan dalam kocek abang... ... ... Betuuuul... ... !

Bab-bab booked tiket wayang combo with pinjam barang sekali.
semalam abang dah booked tiket cerita 'raya tak jadi,  tu... . abang ingat la kan... cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer dia la... .. pasal tu la tiket dah habis... .. lagi satu... . sampin dan songkok ayah sayang yang abang pinjam untuk hari raya aritu... kira pinjam terus la yee... . boleh jugak guna masa hari nikah kita esok2... .. bukan abang tak nak beli baru... tapi sayang la... benda elok lagi... . buat apa nak beli baru kannn... tapi sayang jangan bagitau kat ayah sayang pula... .. ayah sayang sure tak perasan punya sebab nanti abang ''dye'' la sampin tu dengan warna lain... .


Triple claim punya..terbaik!
buat masa ni motor abang masih dalam wokshop.. entah apa entah pomen tu buat tak siap2 lagi.. jadi Gen2 sayang ni... kira abang pakai dulu la yee untuk pergi kerja... . sayang bukan tak tau... tempat kerja abang kan jauh... . sayang pergi kerja naik LRT pun bolehh... .. lagi satu... besok sampai kat opis sayang nanti... ..sayang tolong bank- inkan RM300 kat akaun abang ye.. bukan apa... ... Gen2 sayang ni kuat mentekedarah minyak betuii... . motor kapcai abang pun tak begini... ... . okeyla sayang... ... dah cakap lama ni... .. jangan lupa top up kan prepaid abang nii... ... esok2 senang abang nak call sayang lagi.. bye-byee... .

p/s: ada tak ciri-ciri nih kat korang?







6 comments:

Terbang Bersamaku said...

tak..tak..sy atkde ciri2 cam nie..ehehhe..:p

Bella Azam ♥ said...

amboi ayat ~~~~

Anonymous said...

owh..xda ciri2 sorg suami lgsg

hyemynameisrasyid said...

@ Terbang Bersamaku:
hehe.,ok.thats sound great..^^

hyemynameisrasyid said...

@ Bella Azam ♥ :
hehe.,smat ek?

hyemynameisrasyid said...

@Anonymous:
hehe.,yup.,tau xpe.,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...