Sunday, September 18, 2011

Alahai~ Kungfu+Futsal= ?


Kungfu ni merupakan seni pertahan kan diri yang agak stylo sebabnya, stephen chow boleh buat cerita apa-apa pon yang dapat dikaitkan dengan kongfu. Masak pon pakai kongfu, bercinta pakai kongfu, berjudi pakai kongfu, malah main bola pon bleh pakai kongfu.

Korang tau tak apa yang jadi bila kongfu digabungkan dengan Futsal??
---bunyik cengkerik---

Ok3,.Tengok video kat bawah nih~
-ni contoh tekik yang menjadi-

-tapi jangan terlalu yakin-

p/s: aku pon tak tau apa tujuan keeper tu buat semua tu. -.-'







6 comments:

Terbang Bersamaku said...

kalau mcm nie, nampaknye pemain bola sepak malaysia kne blajar kungfu, pastu barulah kt dpt masuk world cup...

Red said...

video atas tu smart doe..

hyemynameisrasyid said...

@Terbang Bersamaku:
hehe.,cmtu la kot.,tp brazil xpayah kongfu pon.,hehe

hyemynameisrasyid said...

@red:
yezza.,yg bawah tu aku pon tak tau apa tujuan dia ber show off cmtu.,hehe

lalala said...

hahahaha.,

hyemynameisrasyid said...

@lalala:
penulis baru di ALAHAI~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...