Friday, September 2, 2011

Alahai~ temuramah Rooney dan messi dalam bahasa melayu


Assalamualaikum, huh,. sebulan aku tinggalkan blog ni. Biarkan dia berabuk a.k.a berhabuk dalam bahasa baku. Aku bizi sket semenjak dua menjak nih. Tapi takpe. Bulan ni aku start balik la isi-isi apa yang patut dalam ni k. Thanks kepada yang still meninjau2 kat sini  waktu aku tak mengupdate langsung. 

okeh, kita bukak isu bulan ni dengan video gelak2 dulu....kat bawah ni ada dua video temuramah rooney dan messi. Diorang ni baru blaja bahasa melayu, itu yang cakap benda pelik2 je.hehe


p/s: FARADYABLE sungguh kretif~

4 comments:

Terbang Bersamaku said...

tak boleh tahan tgok video rooney cakap melayu..kelakar +kreatif..

akhirnya update pun blog dia..=)

Selamat hari raya, maaf zahir dan batin..

Pak Pis said...

macam hareem wakakakak

hyemynameisrasyid said...

@Terbang Bersamaku:
hehe.,rooney segan2.,malu2.,
sory sbb lama x update.,^^
selamat hari raya dan maaf zahir batin jugak.,=)

hyemynameisrasyid said...

@pak pis:
hehe.,smart.,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...